Dies Oberts

De dilluns a dissabte

Contacte Comercial

comercial@noudiesel.cat

Taller

RESERVA CITA O DEMANA PRESSUPOST

973 60 20 40

Reparacions i manteniments

Revisions i posades a punt de canvis d’oli i filtres, frens, canvi de pastilles, bateries, bugies, pneumàtics, corretges de distribució, motor, amortidors i direcció, embragatge i transmissió…

Recanvis Multimarca

Secció dedicada a la venda de recanvis i accessoris per a tot tipus de vehicles i marques, tant de tractores com semiremolcs i furgonetes.

Electricitat i electrònica

Diagnosi per ordinador d’avaries elèctriques, electròniques i de climatització. Revisió de fars halògens, led o xenó perquè una bona il·luminació, evita accidents.

Xapa i pintura

Reparació de carrosseries, llunes, petites esgarrapades, bonys tant en pintures metal·litzades com mates, previ pressupost.

Recanvis IVECO

Venda de recanvis i accessoris originals. La marca Iveco disposa d’una xarxa europea per a la distribució de recanvis originals. Més de 2.500 concessionaris i tallers especialitzats, serveis dedicats a l’assistència i a la gestió de flotes.

ITV

Revisió a fons dels punts obligatoris per passar la ITV. Nou Diesel ofereix el servei de portar el vehicle a passar la ITV. Guanyarà temps i tranquil·litat.

Nou Diesel

noudiesel-empresa-mollerussa3

Nou Diesel

Nou Diesel, és un dels tallers autoritzats de la xarxa IVECO amb més prestigi a nivell nacional.

També és Servei Oficial de LECIÑENA, WABCO, KNORR, BPW i SAF.

Nou Diesel garanteix totes les seves reparacions, peces i mà d’obra.

Política de Qualitat i Desenvolupament ambiental. Nou Diesel molt sensibilitzat amb la qualitat i el medi ambient, disposa dels certificats emesos per SGS de les normes ISO 9001 i ISO 14001.

Galeria

Vehicles d'Ocasió

RENAULT KANGOO 1.5dCI 75CV

5.020 €

RENAULT TRAFIC 2.0CDTI 115CV

10.790 €

FIAT SCUDO 2.0JTD 130CV

8.810 €

SKODA SUPERB 140CV

14.900 €

Peugeot Partner 1.6HDI 75CV

8.710 €
Scroll to Top